Elektrikerlærling rapper om Integos værdier

Integos elektrikerlærling, Mikkel Honoré Schnor, var med på holdet, da Intego skulle lave en sang til sit 10 års jubilæum. Mikkel, der går under navnet, Rockie Rose, tog selv teten og skrev en rap om Integos værdier.

Intego-sangen blev til med hjælp fra musikeren Brian Reinholdt og Jørgen Hansen, der har skrevet en del grand prix og dansktopmusik. Men rapdelen om Integos værdier, den stod elektrikerlærlingen Mikkel Honoré Schnor selv for at skrive og indspille. Det var ord, der ikke var svære at finde:

”Intego har nogle rigtigt gode værdier. Jeg er især vild med den måde, Intego lægger vægt på, at den enkelte medarbejder bliver behandlet godt. Vi har et rigtigt godt fællesskab, og du arbejder hele tiden under mottoet ’frihed under ansvar’, hvor vi i fællesskab når i mål med opgaverne ude hos industrikunderne,” fortæller Mikkel, der netop tog udgangspunkt i det, da han skrev sin rap:

”Show respect for the people in the field with us. Motivate yea 'cause that's the only real to us. We go all out and more just to make it happen. We crack a joke and a smile just to see you happy. Rolling out in that blue, white, black clothes. I-N-T-E-G-O. No matter what you might need, we always goin' show. Have the world light the lights 'cause we change those.”

Intego hylder sine talenter

Sidan januar 2015 har Mikkel været en del af Integos team i Kolding.

”Hos Intego, er du ikke bare en lærling. Du er en del af vores DNA, og du er med til at skabe den kultur og den arbejdsglæde, vi har,” indleder Integos afdelingsleder i Kolding Lars Wagner og fortsætter: ”Derfor synes jeg også, det er fedt - og samtidigt vigtigt – vi giver plads til, at vores ansatte kan udvikle deres talenter. Derfor var det også nærliggende, at vores elektrikerlærling Mikkel fik lov til at hive et par dage ud af kalenderen for at gøre noget, som han også er god til.”

Selvom Mikkel er vant til at indspille sin egen musik, så kom han alligevel på udebane, da han skulle i et nyt studie og synge sammen med sine kollegaer:

”Siden jeg var 13-14 år, har jeg produceret min egen musik i mit eget studie sammen med andre rappere. Derfor kom jeg også lidt på udebane med Intego-sangen, hvor jeg var sammen med fem kollegaer i studiet, der synger omkvædet. Men det var en rigtig sjov oplevelse,” afslutter Mikkel.

Har du ikke allerede hørt Intego-Sangen?

Medie