Dine nye kontaktpersoner

Med overtagelsen af Fini Els aktiviteter byder Intego velkommen til fire nye serviceledere samt en projektchef og salgschef i vores afdeling på Sjælland. Vores 50 nye medarbejdere fra Fini El vil hver og en bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Intego med deres massive indsigt i lokalområdet.

Karriereudvikling hos Intego

Patrik Erbs-Jensen er ansat som serviceleder hos Intego København. Inden da, var han ansat som elektriker i samme afdeling fra og med november 2017. Patrik er uddannet elektriker og er i gang med sin uddannelse som el-installatør, som han afslutter til sommer. Han har et massivt kendskab til Integos afdeling på Sjælland og vil derfor bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst.

Intego København vækster massivt

De to tidligere medejere af Fini El Thomas T. G. Østerbye og Jesper Ditlev Sørensen er ansat som henholdsvis salgschef og projektchef hos Intego København.

Herudover er Christer Graf Pauch og Kim Antonsen ansat som el-teknisk serviceleder og kommer senest fra en stilling som overmontør hos Fini El. Henrik Johannesen er også ansat som serviceleder, og har en baggrund som projektleder hos Fini El.