Dine nye kontaktpersoner

Den seneste tid har vi budt velkommen til fire nye kollegaer, som du kan lære bedre at kende her:

Intego uddanner sine egne ledere

Martin (tv.) er ansat som afdelingsleder i Grindsted. Martin har en baggrund som elektriker og har siden februar 2017 været ansat i samme afdeling som serviceleder. Derfor har han et indgående kendskab til afdelingen og vil stå i spidsen for den fortsatte udvikling i lokalområdet.

Lokal efterspørgsel inden for el-teknik

Claus og Jørgen er ansat som serviceledere i henholdsvis Grindsted og Aarhus. Claus kommer senest fra en lignende stilling hos Bravida i Esbjerg og er uddannet elektriker. Mens Jørgen kommer fra en lignende stilling som serviceleder hos El:con i Hornslet. De vil med deres mangeårige erfaring bidrage positive til den fortsatte vækst i lokalområderne.

Intego styrker sin position på Sjælland

Martin (th.) er ansat som afdelingschef i København. Martin har en baggrund som elektriker samt el-installatør og har de seneste 15 år arbejdet hos Solar. Her har han de seneste syv år haft ledelsesansvar og kommer senest fra en stilling som afdelingschef for Solar Region Øst. Derfor vil han med sin mangeårige ledelsesindsigt, kendskab til branchen og lokalområdet bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos aktiviteter på Sjælland.