6 spørgsmål, der giver dig et bedre Wi-Fi

Fremtiden er trådløs, og derfor er Wi-Fi et uundværligt supplement til din mobildækning. Det afgør nemlig, hvor godt et digitalt arbejdsflow din virksomhed har. Hvornår har du sidst tjekket din virksomheds Wi-Fi? Ved du, hvor gammelt det er? Eller om det har den optimale placering? Selv små justeringer kan skabe en markant forbedring af din hastighed.

For hver dag, der går, bliver Wi-Fi brugt til mere og mere. Det stiller øgede krav til både placering og kapaciteten af dit Wi-Fi. Derfor bør du overveje følgende 6 spørgsmål, så du sikrer, dit Wi-Fi fungerer optimalt. Et dårligt Wi-Fi kan medføre manglende effektivitet eller motivation blandt dine kollegaer, når du fx bliver afbrudt midt i et opkald eller skal vente på en instruktionsvideo på YouTube, der hakker i streamingen eller går helt i stå.

Læs mere: "Ja tak - min virksomhed vil gerne have en gratis dækningsmåling"

1 - Hvor gammelt er dit Wi-Fi?

Wi-Fi har været en naturlig del af virksomheder i mange år. De seneste år er der også kommet en markant stigning i antallet af trådløse devices, som er helt afgørende for, at vi når i mål med vores arbejdsopgaver. Hvis du ikke tager stilling til den alder, din virksomheds Wi-Fi har, så får du slet ikke det maksimale ud af jeres smartphones og tablets.

2 - Hvordan er dit Wi-Fi placeret i virksomheden?

Alt for mange Wi-Fi netværk er opsat via filosofien ”knopskydning”, hvor man starter med at sætte en eller to Wi-Fi-baser op. Når kapaciteten ikke er tilstrækkelig eller svag, sætter man bare endnu en base op uden at tage stilling til dens placering i forhold til de andre. Placereres de forkert i forhold til hinanden, så ødelægger det din hastighed.

3 - Har du mobilitet mellem dine baser?

I små- og mellemstore virksomheder, tilbyder flere teleoperatører Voice-over-Wi-Fi - også kendt som Vo-Wi-Fi. Her kan du flytte dine mobilsamtaler fra teleselskabets store mobilnetværk til dit eget Wi-Fi netværk. På den måde kan dit Wi-Fi forbedre din indendørs mobildækning og datahastighed. Det stiller igen krav til mobiliteten mellem dine baser.

Læs mere: "Mobilsignalet æder al din strøm"

4 - Har du fået lavet en dækningsmåling?

Med en dækningsmåling får du en objektiv vurdering af dækningen både i og omkring din virksomhed eller byggeri. Det sikrer dig det rette beslutningsgrundlag for, hvordan du imødekommer dit reelle dækningsbehov.

5 - Har du styr på dit Wi-Fi design?

Med et forkert eller manglende design af dit Wi-Fi risikerer du, at kapaciteten af din virksomheds Wi-Fi næsten med garanti ikke kører optimalt og dermed er en tabt investering.

6 - Hvorfor er Wi-Fi et godt supplement til dit mobilnetværk?

Med en moderne mobiltelefon kan du i dag opnå en hastighed på 300 MB/s. Hvis du vel og mærket er den eneste, der bruger den pågældende sendemaste. Og det er næsten utænkeligt. Med den nyeste Wi-Fi teknologi, kan du dog opnå hastigheder på op mod 1300 MB/s. På den måde kan du nemt og hurtigt firedoble din hastighed ved hjælp af den rette Wi-Fi løsning. Det kræver bare, du har den nyeste Wi-Fi standard 802.11ac samt et fornuftigt design, så er du sikret en lynhurtig datastrøm.

Har du ikke svaret på alle spørgsmålene?

Eller vil du vide mere om, hvordan du forbedrer din virksomheds Wi-Fi dækning? Så klik her og få en gratis dækningsmåling eller kontakt vores salgschef Martin Schramm direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 41 73 72 41. Med en objektiv dækningsmåling får du det rette beslutningsgrundlag for at opnå en optimal dækning.