Maskinflytning af produktionsanlæg - hurtigt og effektivt

Uanset hvilken udfordring, du står overfor, så har vi et erfarent og sammentømret hold, der står klar til at hjælpe dig med alle opgaver fra nedtagning til opsætning ved maskin- og fabriksflytning. Vores team har både den mangeårige erfaring inden for branchen og det specialudstyr, som det kræver at løfte og transportere dit maskin- og produktionsanlæg eller hele din fabrik.

Planlægning af maskin- og fabriksflytning

I samarbejde med dig lægger vi en plan for, hvordan vi bedst muligt når i mål med din opgave. Den grundlige planlægning sikrer, at din virksomhed får en hurtig flytning med et minimalt produktionstab. Et samarbejde med Intego er derfor din garanti for, at du får en hurtig og effektiv flytning, der imødekommer netop dine behov og ønsker.

Vi løser alle opgaver vedrørende maskinflytning – og du har kun én kontaktperson

Med vores brede kompetencer inden for både el-teknik, automation og mekanik tilbyder vi en løsning, som samler både demontering, flytning og montering hos én leverandør.

Vi varetager alle opgaver fra nedtagning til opsætning, herunder:

  • Nedtagning af maskiner og tekniske installationer
  • Transport og klargøring af ny fabrikshal
  • Installation af el, IT, varme, vand, trykluft og ventilation
  • Kranleverance
  • Opstilling, indkøring og efterfølgende service

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde – og derfor stiller vi med et af de stærkeste hold inden for branchen, der har en mangeårig erfaring med maskinbaksning og flytning af produktionsanlæg.

Vi ved, hvordan du kan optimere din produktion

Undervejs udfordrer vi jer gerne på, hvordan vi tænker Lean og sikkerhed ind som en del af processen. På den måde skaber maskin- og fabriksflytningen ekstra værdi for dig og din virksomhed. Vores team er nemlig vant til at rådgive virksomheder i, hvordan Lean og sikkerhed kan blive udført i praksis – uanset om det er indretning af dine nyindrettede fabrikslokaler eller optimering af dit produktionsanlæg.

Din sikkerhed  ved maskinflytning

Vi sørger for, at den nødvendige dokumentation bliver udarbejdet, så vi imødekommer de lokale myndighedskrav både indenrigs og ved maskin- og fabriksflytning til eller i udlandet.

Hurtig kontakt

Bo Poulsgaard Hansen
Bo Poulsgaard Hansen
Serviceleder, mekanik

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Bo
på tlf. 27 14 78 09

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases