Teknikhus-løsninger

Vi er specialister i design af teknikhuse til beskyttelse af din virksomheds tekniske udstyr. Vi udfører alle faser af projektet; fra design til produktion, test, levering og installation på stedet efter princippet Plug & Play, så teknikhuset er klar til brug fra fabrikken. Vi sørger for, at alt er testet og afprøvet inden, du får nøglen til teknikhuset. 

Kundetilpassede løsninger

Ved at samarbejde med os får du en erfaren teknisk servicepartner, der hurtigt og effektivt kan levere en skræddersyet løsning til dig. Teknikhusets komponenter kan variere i størrelse, materiale og design, så de imødekommer netop dine individuelle behov og ønsker – uanset om det er den tekniske installation, jording, overspændingsbeskyttelse, fundament, interiør eller eksteriør.

 Kompetent og erfaren teknisk installatør

Vi har mange års erfaring inden for tekniske installationer til teknikhuse til industri, jernbane, vand/spildevand, forsyning, serverrum og bredbånd. Derfor har vi den faglige ekspertise, det kræver at udføre alle tekniske installationer til dit teknikhus, heriblandt:

  • Ventilations- og køleløsninger
  • El-, VVS- og hygiejneinstallationer
  • Transientbeskyttelse og sikringsløsninger
  • Racksystemer
  • UPS- og tavleanlæg

Landsdækkende service – døgnet rundt – tæt på dig

Grundet vores mangeårige erfaring inden for installationsområdet har vi et kompetent mandskab fordelt i hele landet. Et samarbejde med Intego betyder derfor, at du får et stærkt landsdækkende service set-up, hvor vi rykker ud, når du har behov for det.

Medie

Hurtig kontakt

Michael Poulsen
Michael Poulsen
Projektleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Michael
på tlf. 99 36 43 54

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases