Safe production network

Intego sikkerhedsløsning optimerer IT-sikkerheden i din virksomheds produktion og gør det svært for uvedkommende at trænge ind på netværket. 

Ofte er netværket i produktionen det svage led, når det gælder virksomhedens IT-sikkerhed. Maskiner uden antivirus og åbne teamviewer-sessioner gør det nemt for uvedkommende at komme ind på virksomhedens netværk. Med Integos IT-sikkerhedsløsning ’Safe production network’ kan du lukke dette hul i sikkerheden og gøre det sværere for uvedkommende at få adgang til følsomme oplysninger. 

Vores sikkerhedsløsning bygger på en koblingsboks, som kun kan kommunikere til Integos Gatemanager-server. Netværkets datakommunikation foregår med andre ord udelukkende ad en ensrettet vej ud af virksomheden – og ikke ind – hvilket gør det svært for hackere at trænge ind i netværket udefra.

Ensrettet datakommunikation = sikkert netværk

Med Integos sikkerhedsløsning kan vi koble op på din virksomheds PLC og fejlrette proaktivt. Og samtidig kan vi samle data fra PLC’ere på tværs af virksomhedens lokationer – uden at sikkerheden er kompromitteret. 

Som supplement til sikkerhedsløsningen tilbyder vi desuden at foretage backup af din virksomheds PLC’ere, så programmeringen ikke går tabt i tilfælde af nedbrud.

Fordele ved Integos Safe produktion network-løsning:

  • Høj IT-sikkerhed i produktionen
  • Hurtig support og opkobling – døgnet rundt
  • Tilbud om backup af din virksomheds PLC-software

Hurtig kontakt

Lasse Damsø Pedersen
Lasse Damsø Pedersen
Funktionschef


Så ring til Lasse
på tlf. 20 42 00 39

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur