Online kundeportal

Hos Intego har vi udviklet en kundeportal, som samler al information omkring din virksomheds vedligeholdelsesarbejde. Via dit personlige log-in får du således et komplet overblik over bl.a. eftersyn til forfald, fejlretning og dokumentation.

Struktureret vedligehold

Vi udfører vedligeholdelsesopgaver inden for både el-teknik, mekanik og automation, og med vores kundeportal får du garanti for, at arbejdet bliver gennemført efter en struktureret proces. Det betyder, at planlagt vedligehold altid afvikles i henhold til de regler og retningslinjer, som er gældende for netop din virksomhed.

Let adgang til dokumentation

Når vi har gennemført en eftersyns- eller vedligeholdelsesopgave, bliver dokumentationen tilgængelig på vores kundeportal. På den måde har du materialet samlet ét sted, hvis myndighederne forlanger dokumentation for
lovpligtige eftersyn. Har din virksomhed flere lokationer, kan portalen også håndtere dette. For hver lokation definerer vi de anlæg, der skal udføres vedligehold på samt aftaler frekvens og format for eftersynsindsatsen.

Automatiseret arbejdsproces

Når din virksomhed er registreret i vores kundeportal, adviseres vores montører automatisk i god tid inden næste vedligehold. Det er din sikkerhed for, at de lovpligtige eftersyn gennemføres til tiden. Såfremt et eftersyn giver anledning til fejlretning på dit anlæg, registrerer vi ligeledes dette i portalen sammen med billeddokumentation.

Vores kundeportal giver dig

  • Overblik over eftersyn til forfald
  • Oversigt over fejl i anlæg
  • Kvittering for udbedring af fejl
  • Statistik på fejltyper ifm. termografering
  • Al dokumentation samlet ét sted

Hurtig kontakt

Jan Ley
Jan Ley
Konceptansvarlig

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Jan
på tlf. 41 73 73 71

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv