Mobiloperatørløsning

Behovet for stigende hastighed og kapacitet stiller store krav til udbygningen af de danske mobilnetværk. Det er krav, som vi hos Intego har specialiseret os i at imødekomme. Vi er derfor en oplagt partner for dig, der er en progressiv mobiloperatør. Du får adgang til en bred kompetencevifte samt en fleksibel samarbejdspartner med et landsdækkende netværk af tekniske specialister, der står klar til at hjælpe dig.

Vi bygger og servicerer netværk

Hos Intego tilbyder vi opgaveløsning på alle niveauer i forbindelse med etablering, renovering og servicering af sites. Vi tilbyder alt fra design og projektering af nye sites over konstruktion, etablering af teknikrum, installation af radio- og transmissionsudstyr til installationer i master og idriftsættelse af sites. Ved at samarbejde med os får du således en partner, der kan levere en totalløsning – inklusiv integration af sites i netværket.

Fleksibel service og support

Som kunde hos os er du garanteret, at alle former for driftsopgaver bliver løst til din tilfredshed. Når dit mobilnetværk kræver tilførsel af ny kapacitet, rykker vi ud og opgraderer eller installerer ekstraudstyr på sitet.

Vi har et vagtberedskab, der står til rådighed 24 timer i døgnet, så vi kan fejlrette straks, hvis det er påkrævet. I fællesskab med dig som kunde udarbejder vi en serviceplan for det løbende vedligehold af de tekniske installationer og omkringliggende arealer. Herefter påtager vi os det fulde ansvar for drift og vedligehold – og du har altid adgang til dokumentation via vores webbaserede kundeportal.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.