Industri service management, ISM

Hos Intego oplever vi, at mange industrivirksomheder sætter øget fokus på deres kerneforretning for at øge effektiviteten. Det betyder, at vores kernekompetencer; el-teknisk udvikling, service og vedligehold i høj grad efterspørges. Vi tilbyder derfor et samlet koncept, Industri service management, ISM, med det formål at styrke konkurrencedygtigheden i din virksomhed.

Flere ressourcer til kerneforretningen

Igennem dialog og professionel sparring finder vi en løsning, der matcher din virksomheds behov. Når vi overtager det fulde ansvar for vedligehold og servicering af dine produktionsanlæg, får du frigjort ressourcer til at opretholde det ideelle fokus på produktion. Det er helt op til dig, om vi skal løse opgaverne som leverandør, eller om vi skal overtage ansvaret for de tekniske medarbejdere, der løser opgaverne i dag.

Vi forbedrer din produktivitet

Vores hensigt er altid, at din virksomheds potentiale skal udnyttes fuldt ud. Ud fra vores el-tekniske specialistviden analyserer vi produktions- og maskinanlæg og formulerer på den baggrund forbedringsforslag. Ved implementeringen af din skræddersyede løsning vil du opleve, at din virksomheds produktivitet og oppetid forøges, mens omkostningerne reduceres, således at du får en kortere tilbagebetalingstid. Ressourcer og kompetencer tilpasses dit aktuelle behov, så du undgår overbemanding og øgede udgifter i perioder med nedsat produktion.

Du får et partnerskab

Ved at indgå en ISM-aftale med os, får du en partner, der forstår din virksomheds udfordringer. Vi hjælper dig med at realisere dine målsætninger via specialistviden og løbende tekniske forbedringer. Vi garanterer endvidere, at dit produktionsanlæg altid overholder alle gældende love og regler, og at du altid har tilgang til opdateret dokumentation.

Hurtig kontakt

Torben Høyrup
Torben Høyrup
Service Management Chef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Torben
på tlf. 99364287

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases