Intego OptiNet

Som kunde hos os får du en samarbejdspartner, der har skarpt fokus på energibesparelse og reduceret CO2-udledning. Som en naturlig følge af det fokus, har vi udviklet Intego OptiNet til fjernvarmebranchen. Intego OptiNet optimerer fremløbstemperaturen i forsyningsnettet, og du opnår en af de mest effektive metoder til at reducere energitabet i fjernvarmedistributionen.

Opnå store energibesparelser

Med Intego OptiNet sikrer du et minimalt energitab i forbindelse med varmedistributionen døgnet rundt. Du vil erfare, at tabet i ledningsnettet reduceres markant, brændselsforbruget og CO2-udslippet nedbringes, hvilket giver mulighed for at mindske slutbrugernes varmeregning. Vores løsning indeholder en automatisk styring, som regulerer fremløbstemperaturen kontinuerligt ud fra en vejr- og forbrugsprognose. Efter kort tid vil du opleve, at det er muligt at sænke udgangstemperaturen fra anlægget med typisk 5 -10 grader.

En nøglefærdig løsning

Vi leverer og implementerer Intego OptiNet som en nøglefærdig løsning. Udgangspunktet er altid en grundig analyse af de unikke optimeringsmuligheder i dit net samt en beregning af den aktuelle tilbagebetalingstid. Herefter lægger vi i fællesskab en strategi for optimal varmedistribution. Vælger du at implementere Intego OptiNet, får du via energibesparelsen en meget kort tilbagebetalingstid på investeringen.

Intego OptiNet er i dag installeret på flere end 30 værker over hele landet.

Download

Hurtig kontakt

Lars Gustafson
Lars Gustafson
Afdelingschef


Så ring til Lars
på tlf. 99 36 40 25

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.