Intego OptiNet

Som kunde hos os får du en samarbejdspartner, der har skarpt fokus på energibesparelse og reduceret CO2-udledning. Som en naturlig følge af det fokus, har vi udviklet Intego OptiNet til fjernvarmebranchen. Intego OptiNet optimerer fremløbstemperaturen i forsyningsnettet, og du opnår en af de mest effektive metoder til at reducere energitabet i fjernvarmedistributionen.

Opnå store energibesparelser

Med Intego OptiNet sikrer du et minimalt energitab i forbindelse med varmedistributionen døgnet rundt. Du vil erfare, at tabet i ledningsnettet reduceres markant, brændselsforbruget og CO2-udslippet nedbringes, hvilket giver mulighed for at mindske slutbrugernes varmeregning. Vores løsning indeholder en automatisk styring, som regulerer fremløbstemperaturen kontinuerligt ud fra en vejr- og forbrugsprognose. Efter kort tid vil du opleve, at det er muligt at sænke udgangstemperaturen fra anlægget med typisk 5 -10 grader.

En nøglefærdig løsning

Vi leverer og implementerer Intego OptiNet som en nøglefærdig løsning. Udgangspunktet er altid en grundig analyse af de unikke optimeringsmuligheder i dit net samt en beregning af den aktuelle tilbagebetalingstid. Herefter lægger vi i fællesskab en strategi for optimal varmedistribution. Vælger du at implementere Intego OptiNet, får du via energibesparelsen en meget kort tilbagebetalingstid på investeringen.

Intego OptiNet er i dag installeret på flere end 30 værker over hele landet.

Download

Hurtig kontakt

Lars Gustafson
Lars Gustafson
Afdelingschef


Så ring til Lars
på tlf. 99 36 40 25

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hurtig kontakt

Søren Henneberg Laursen
Søren Henneberg Laursen
Teknisk serviceleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Søren
på tlf. 41 73 71 44

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.