Medie

DAS-anlæg sikrer optimal indendørs mobildækning

I dag foregår mere end 75 procent af forbruget på mobilnettet indendørs – og det stiller store krav til de bygninger, man opfører og renoverer. Materialevalg og energikrav blokerer nemlig mobilsignalet, som derfor har svært ved at trænge igennem bygningen og servicere bygningens brugere. Men med et DAS-anlæg er du sikret en effektiv løsning på din virksomheds udfordringer.

Designer, installerer og servicerer dit anlæg

DAS – forkortelse for Distributed Antenna System – er et indendørs antenneanlæg, som forstærker mobiloperatørernes signal og distribuerer det ud i bygningen. Vores erfarne rådgiverteam designer og projekterer løsningen, som vores certificerede montører installerer og tester. Vi har nogle af branchens dygtigste specialister fordelt på afdelinger over hele landet, og det er din garanti for, at vi hurtigt kan tilføre ekstra ressourcer eller yde service, når der er behov for det.

Indgående kendskab til teleudbyderne

Vores DAS-løsning er en fleroperatør løsning, så flere danske mobiloperatører kan tilkoble sig anlægget. Det er din sikkerhed for, at dækningen er i top, selvom brugerne benytter forskellige operatører.

Vores DAS-løsning fremtidssikrer din bygning

Vi har den brancheindsigt, som det kræver at afdække og designe en optimal kommunikationsløsning, som tager højde for den enkelte bygnings behov for at sikre stærk dækning til både tale, mobil og data:

Hvis du har en mindre bygning, udarbejder vi et passivt DAS-anlæg, der distribuerer mobilsignalet rundt i bygningen via coax-kabler og antenner. Har du derimod en større bygning – eller ønsker du overvågning af anlægget - installerer vi et aktivt DAS-anlæg, hvor der føres fiber ud til radioenheder, som forstærker signalet og hjælper med at distribuere det via antenner i bygningen.

Læs mere"Intego sikrer mobildækning i Isbjerget"

Totalpakke inkl. Wi-Fi

Et Wi-Fi-netværk og DAS-anlæg supplerer hinanden rigtig godt og sikrer en optimal dækning – og ikke mindst kapacitet til alle bygningens brugere og trådløse enheder. Er du interesseret i at samle din DAS og Wi-Fi-løsning? Så læs mere om Wi-Fi-løsningen her.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases