Butikskoncept

Hos Intego har vi oprettet en landsdækkende specialafdeling, som samler vores kompetencer inden for el-teknisk installation og service til detail- og kædebutikker. Som kunde får du adgang til en mangeårig erfaring med el-teknisk arbejde – både ved nyopførelse og renovering samt ved servicering af butikker.

Specialafdeling med stort branchekendskab

I samarbejde med din virksomhed definerer vi den mest optimale løsning til opfyldelse af behovet i dine butikker. Vi faciliterer alt fra belysning og alarm til kasselinjer, videoovervågning, rullegitre og låsesystemer. Via samarbejdet sikrer du dig endvidere energirigtige løsninger, der er optimeret driftsøkonomiske.

Vores specialafdeling har indgående kendskab til arbejdsrutinerne i detailbranchen. Vi udfører oftest installations- og servicearbejdet, når din virksomhed er lukket, men er det alligevel nødvendigt at arbejde i åbningstiden, tilrettelægger vi arbejdet, så det generer dit personale og dine kunder mindst muligt. Og vi forstår naturligvis vigtigheden af, at tidsplanerne overholdes.

Service og support på dine præmisser

Teknisk nedbrud af enhver art er kritisk for din forretning. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, som sikrer dig hjælp døgnet rundt, hvis uheldet er ude. Aftalen er også din garanti for, at de lovpligtige eftersyn bliver udført løbende – og at du altid har adgang til opdateret dokumentation via vores webbaserede kundeportal.

Download

Hurtig kontakt

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 44 59

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Erhverv
 • Et værdiskabende samarbejde i mere end 20 år Når Fakta etablerer nye butikker, er det Intego,
  LÆS MERE
  • Erhverv
 • 1.200 energiregistreringer gennemført på rekordtid Ændrede regler på afgiftsområdet har sat øget fokus på energiregistrering. Det
  LÆS MERE
  • Erhverv