Bredbåndsløsning

Langt de fleste energiselskaber i Danmark er i disse år i færd med at etablere fibernet til alle borgere og virksomheder. Hos Intego har vi i den forbindelse med succes leveret en række ydelser til de danske fiberselskaber. Vælger du at samarbejde med os, får du derfor en kompetent partner i etablerings- og tilslutningsprocessen.

Effektiv etablering og tilslutning

Med vores skræddersyede bredbåndskoncept får du adgang til en række fibernet-ydelser. Vi har bl.a. stor erfaring med etablering af fibernet og tilslutning af kunder i villaområder og boligblokke. Du får derfor en effektiv og fleksibel samarbejdspartner, der i sammenhængende nyetablerede områder kan tilslutte 5-7 kunder pr. montør pr. dag. Vores store kapacitet betyder, at vi kan trække på et landsdækkende netværk af erfarne montører, der står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder endvidere driftsservice såsom fejlretning i nettet eller hos dine slutkunder samt etablering af kapacitetsudvidelser i nettet.

Trådløs forlængelse

Har dit fiberselskab kunder i områder med høje etableringsomkostninger, foretager vi gerne en trådløs forlængelse af fibernettet. Fra vores Telecom-afdeling har vi mange års erfaring med radiokommunikation, og du kan få den trådløse forlængelse enten som punkt-til-punkt-løsning eller multipunkt-til-punkt-løsning.

Vi tilbyder ligeledes at etablere trådløse netværk for at give et stort antal brugere permanent eller midlertidig adgang til internettet. Du kan trygt overlade alle faser i projektet lige fra projektering til implementering til os. Vi tilbyder driftsservice i form af en SLA (Service Level Agreement) – det er din garanti for en hurtig og præcis opgaveløsning, når du har brug for det.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv
  • Infrastruktur