Automationsløsninger til ethvert behov

Hos Intego har vi bred erfaring med alle slags automationsløsninger. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra mindre maskinstyringer til totale løsninger med integration af SCADA og SRO-systemer til jeres overordnede IT-systemer. Grundstenen i et SRO-system er at opnå optimal styring, regulering og overvågning, som giver et bedre overblik og i sidste ende en bedre drift.

Med vores automationsløsning er du garanteret en optimal betjening af dit anlæg samt alle de funktioner, som du kan forvente af en moderne løsning. Vi giver dig det fulde overblik over dit automatiske anlæg samt mulighed for at regulere og optimere på anlægget.

Løsningen har tilmed også direkte integration til vores app-baserede Intego Production Intelligence® platform, hvor du eksempelvis via vores vedligeholdsapp får automatisk besked, når det er tid til vedligehold og eftersyn af dit anlæg.

Vi leverer standardløsninger tilpasset dit anlægs behov

Vi har udviklet en række standardløsninger og kan dermed garantere dig en gennemprøvet og driftssikker løsning. En standardløsning betyder ikke, at alle anlæg ser ens ud og kan det samme. Tværtimod, så er vores standardløsninger fleksible og kan tilpasse det enkelte anlægs krav og behov, som vi gerne hjælper dig med at afdække.

Fordelene ved at vælge en standardiseret løsning er mange. Du får en konkurrencedygtig pris, øget effektivitet, genkendelig software og en løsning, som er uafhængig af en bestemt automationsleverandør. Vores løsning er baseret på en velafprøvet standard af håndværksmæssig høj kvalitet, hvor du selv vælger dine moduler. Du får tilmed også en hurtig, enkel og sikker idriftsættelse med færrest mulige indkøringsproblemer.

Ensartet brugerflade giver hurtig fejlretning

Løsningen er baseret på en modulær og brugervenlig betjeningssoftware, så du får en nem og fleksibel brugerflade. Løsningens ensartede og ikon-baserede opbygning gør, at du hurtigt kan anvende alle funktioner og tilmed styre hver enkelt funktion manuelt. Dét sikrer dig hurtig fejlretning og dermed den højst mulige oppetid.

Løsningen er baseret på anerkendte automationsleverandører

Vores automationsløsning består af en betjenings- og styringsdel, der understøtter Siemens og Rockwells PLC standarder, hvor betjeningen er baseret på Siemens WinCC, WinCC Flexible, Wonderware, IFix, Indusoft eller IGSS.

Service- hele døgnet

Med en serviceaftale hjælper vi med at gøre hverdagen nemmere og forhindre uforudsete forstyrrelser. Derfor tilbyder vi service på dine automationsløsninger, hvor du er garanteret en kompetent samarbejdspartner med en stor kompetencemæssig bredde. Vi tilkobler samtidig teknikere, som kan tilkaldes hele døgnet, i tilfælde af uventede problemer.

 • Med en standardløsning hos Intego får du:

  -SRO/SCADA-system
  -Brugervenlig betjening og rapportering
  -Overblik over forbrugsdata (KPI)
  -Data for vedligehold
  -Økonomisk/optimeret driftform
  -Lokal support