Telecom

Integos Telecom-afdeling samarbejder med de største mobiloperatører på det danske marked, og vi har derfor opbygget en solid erfaring inden for etablering og service af teleløsninger. Har du brug for en partner til implementering af ny teknologi, bedre dækning eller mere kapacitet, er vores branchekendskab din garanti for kvalitet til aftalt tid og pris.

Vi leverer en komplet Telecom løsning

Vi dækker bredt, når det kommer til etablering og udbygning; fra etablering af fundament, teknikrum og antennemontage til installation af teknisk udstyr samt idriftsættelse, integrering og test af sites. Intego er også certificeret og godkendt til at udføre arbejde på det danske beredskabsnet.

Telecom service og kapacitetsudvidelser

Løbende service og vedligehold er centralt, hvis du vil øge netværkets oppetid. Vælger du at indgå en serviceaftale med os, aftaler vi omfang og hyppighed i fællesskab – herefter er du sikret, at anlæggene altid har en optimal stand. Vi udfører også kapacitetsudvidelser, og vores landsdækkende set-up gør det muligt at gennemføre tilpasningen, når behovet opstår. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os. Vi kan tilbyde en lager- og logistikløsning til håndtering af udstyr og reservedele, som er tilpasset dit behov.

Døgnservice, hele året rundt

En hurtig reaktion er alfa og omega, hvis der opstår fejl i dit netværk. Vi tilbyder døgnservice i et landsdækkende set-up, så vi hurtigt kan genetablere driften. Det er din sikkerhed for, at dine slutkunder oplever hurtig fejlretning og et stabilt netværk.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur
  • Intego sikrer mobildækning i Isbjerget Det internationalt præmierede ikonbyggeri Isbjerget på Aarhus Havn har været genstand
    LÆS MERE
    • Infrastruktur