Mekanisk service og værksteder

Hos Intego har vi specialiseret os i at levere mekaniske ydelser inden for drift og vedligehold af maskiner, kraner og produktionsanlæg. Vores mangeårige erfaring sikrer dig en kompetent samarbejdspartner på alt fra eftersyn og reparation af anlæg til driftsassistance ved fejl og nedbrud.

Rullende værksteder dækker hele landet

Vi tilbyder mekanisk assistance i et landsdækkende set-up. Til det formål har vi etableret flere rullende mekaniske værksteder, hvorfra vi kan udføre reparationer og assistere ved nedbrud. Det er din sikkerhed for, at vi hurtigt kan levere kompetent arbejdskraft i dit nærområde.

Stor kompetencemæssig bredde

Kvalitet er et nøgleord i vores mekaniske afdelinger. Her finder du kompetencemæssig bredde fordelt på elektromekanikere, smede, maskinarbejdere og montører. Du får derfor en fleksibel partner, som tilbyder vedligehold og reparation af blandt andet luftstyringer, hydrauliske anlæg, motorer, pumper, gear og håndværktøj. Vi er også leveringsdygtige, hvis din virksomhed har brug for erstatningskomponenter eller en ny og mere effektiv løsning.

Mekanisk døgnservice, hele året rundt

Vores service set-up tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi tilbyder derfor mekanisk driftsassistance både ved planlagte forbedringer og vedligehold samt nedbrud på dit anlæg. Vil du sikre, at driften hurtigt genetableres, kan du vælge at indgå en aftale omkring døgnservice. Du kan endvidere vælge at indgå en serviceaftale med os, som sikrer, at dit anlæg altid er i optimal stand. Aftalen er samtidig din garanti for, at du har adgang til opdateret dokumentation via vores webbaserede kundeportal.

Kontakt Intego

Vi er altid parate til at hjælpe dig med dine udfordringer inden for el, mekanik eller automation. Du kan få rådgivning, svar på spørgsmål eller et kundetilpasset tilbud.


Kontakt os på
på tlf. 99 36 40 00

 

Cases

 • Alle
 • Erhverv
 • Industri
 • Vedligeholdelsesaftale forebygger akutte driftsstop På en verdensomspændende produktionsvirksomhed som DuPont i Haderslev er det altafgørende, at
  LÆS MERE
  • Industri
 • Nyt lys skaber bedre arbejdsmiljø på Stryhns Langeland Intego har stor kapacitet og erfaring på det
  LÆS MERE
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases

Hurtig kontakt

Søren Aspestrand Nielsen
Søren Aspestrand Nielsen
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning 
eller et tilbud?


Så ring til Søren
på tlf. 99 36 49 33

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.