Marineservice

Med Intego som din el-tekniske samarbejdspartner er du sikret en serviceløsning, hvor kvalitet og effektivitet er i højsædet. Vi kender behovet hos den danske og internationale skibsfart – og vi ved, at en kort responstid samt engagerede og kompetente medarbejdere er vejen til en optimal service.

Vi bestræber os hele tiden på at være marine- og offshoresektorens foretrukne el-tekniske samarbejdspartner. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores kunder en specialiseret og fleksibel serviceløsning, der møder dem, hvor de er. Og derfor står vi klar til at hjælpe dig 24/7/365, både på land og til vands.

Service ombord

Vores højt specialiserede team af skibselektrikere og -teknikere har tilsammen mange års erfaring og en uvurderlig knowhow. Vi servicerer alt fra stikkontakter i apteringen til komplekse styringer og overvågningssystemer i maskinen – uanset om det er undervejs eller i dok. Og vi er også behjælpelige med elektrisk design og engineering ved større projekter i såvel dok som nybyg. Når du benytter Intego som el-teknisk samarbejdspartner, får du desuden adgang til vores stærke partner- og leverandørnetværk. Det sikrer dig korte leveringstider til konkurrencedygtige priser.

Rullende elektromekanisk værksted

Med elektromekaniske værksteder fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig, lige meget hvor du befinder dig. I tilfælde af behov for service ombord har vi etableret flere rullende mekaniske værksteder, hvorfra vi kan udføre reparationer og assistere ved nedbrud. Vores elektromekanikere udfører alt fra laser opretning til hovedrenovering af både motor og generator.

Kalibrering og service på dine præmisser

I alle de opgaver, vi løser, er præcision en æressag. Vi kalibrerer og servicerer alle former for tryk- og temperaturinstrumenter både ombord og i vores kalibreringsværksted i Esbjerg. Vi er ISO 9001-certificeret – det er din garanti for en seriøs og kompetent service.

Download