Målerudskiftning

Et mangeårigt samarbejde med forsyningsvirksomheder og boligselskaber over hele Danmark har givet os en solid erfaring med udskiftning af energimålere til el, vand og varme. Vores erfarne montører har udskiftet flere end 1.500.000 målere, hvilket er din sikkerhed for, at vi arbejder efter et effektivt og velafprøvet koncept.

Effektivitet i målerudskiftningen

En god planlægning er altafgørende for et effektivt forløb. Vi har opbygget et system, som sikrer din virksomhed, at vi gennemfører målerudskiftningen til den aftalte tid og pris – og at vi leverer høj service til slutkunden. Vi får oplysninger om kunderne fra jeres kundesystem og afleverer data igen efter udført installation. Kundebooking, aflysning og flytning af tider samt opfølgning bliver håndteret systematisk, så du undgår fejlkommunikation og ændringer i tidsplanen.

Outsourcing af driften

Har du behov for en leverandør, som efterfølgende kan udføre driftsservice og vedligehold på både netværk og målere, tilbyder vi at indgå en driftsaftale. På den måde er du sikker på, at alle målere kontinuerligt leverer forbrugsdata. Udskiftning af batterier eller lignende vedligeholdelsesopgaver kan enten indgå som en del af driftsaftalen eller udføres som enkeltstående opgaver.

Hurtig kontakt

Thomas Pedersen
Thomas Pedersen
Projektleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning 
eller et tilbud?


Så ring til Thomas
på tlf. 99 36 42 56

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv
  • Infrastruktur