Service og vedligehold af kraftværker

Hos Intego har vi igennem en årrække opbygget en solid el-teknisk specialkompetence inden for ombygning, montage, service og vedligehold hos de danske kraftværker. Vi monterer og servicerer alle former for høj- og mellemspændingsanlæg og hjælpeanlæg i tæt samarbejde med dig som kunde. Derudover udvikler og implementerer vi unikke instrumenterings- og automationsløsninger, ligesom vi har stor erfaring med både primære og decentrale kraftværker.

Indgående branchekendskab

For at optimere vores arbejdsgang og samarbejdet med dig opretter vi ved større installations- og montageopgaver en projektorganisation med én kontaktperson. På den måde skaber vi i fællesskab den bedste forudsætning for et optimalt samarbejde. Ved længerevarende opgaver etablerer vi en projektorganisation på stedet.

Ved at samarbejde med os får din virksomhed adgang til stor kompetencemæssig bredde og erfaring inden for teknisk montagearbejde, herunder SRO-, jordings- og lynaflederanlæg, el- og mekanisk instrumentmontage, service- og vedligeholdelsesarbejde samt PLC og automation.

Service på dine præmisser

Vi står klar til at afhjælpe både store og små fejl i dit anlæg, hvis uheldet skulle være ude. I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en beredskabsplan, der nøje bliver tilpasset dine behov. Vores døgnservice året rundt i et landsdækkende set-up er din garanti for tryghed og optimal drift af værket.

Download

Hurtig kontakt

Morten Nørrelund
Morten Nørrelund
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 42 83

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Infrastruktur
 • Unikt samarbejde mellem EnergiMidt og Intego Energi- og bredbåndsvirksomheden EnergiMidt har indgået et fast samarbejde med
  LÆS MERE
  • Infrastruktur
 • Intego leverer komplet procesinstallation til verdens største biogasanlæg 500.000 tons biomasse transporteres hvert år gennem Maabjerg
  LÆS MERE
  • Infrastruktur