Industriel IT & automation

Hos Intego har vi gennem mange år udført automationsanlæg i hele Danmark. Vores IT- og automationsafdeling består i dag af cirka 50 ingeniører og højt kvalificerede teknikere, som med erfaring og specialistviden står klar til at hjælpe din virksomhed med at opnå et højt automationsniveau, og dermed en øget produktivitet. Løsningerne omfatter Automationseftersyn og -strategi, Intego Production Intelligence® samt vores Safe Production Network.

Konkurrenceevnen forbedres med automationseftersyn & -strategi

Vores ydelser tager altid afsæt i din virksomheds behov. Vi gennemfører et grundigt indledende analysearbejde, som sikrer dig et solidt beslutningsgrundlag inden projektstart. Herefter finder vi i fællesskab det rette fokus. Delmålet kan være øget produktivitet, driftsikkerhed, bruger- og servicevenlighed eller højere oppetid. Vores slutmål er at opnå fuld udnyttelse af potentialet i din virksomheds produktions- og maskinanlæg. Med vores automationseftersyn- og strategi får du frigjort ressourcer og forbedrer din virksomheds konkurrenceevne.

Fremtidssikrede industrielle automationsløsninger

Intego har i mange år været strategisk samarbejdspartner med Siemens, og er certificeret Siemens Solution Partner og Rockwell Partner inden for Industriel IT & automation. Det giver os adgang til den nyeste viden og teknologi inden for soft- og hardware, og er din garanti for, at din virksomhed får en optimal og fremtidssikret automationsløsning.

Øget produktivitet med Intego Production Intelligence®

Intego Production Intelligence® er en samling af smarte apps, som er udviklet til det produktionsnære miljø i den danske industri. Med Production Intelligence® får du digitaliseret en række opgaver i produktionsmiljøet, og vil herved opnå en væsentlig forøgelse af din virksomheds effektivitet. Du kan blandt andet følge den aktuelle udvikling i produktiviteten m.m. via din smartphone, tablet eller PC.

Se videoen: ”Integos vedligeholds-app optimerer din produktion

Safe Production Network

Har Intego har vi udviklet en sikkerhedsløsning, som optimerer IT-sikkerheden i din virksomheds produktion og gør det svært for uvedkommende at trænge ind på netværket. Ofte er netværket i produktionen det svage led, når det gælder virksomhedens IT-sikkerhed. Maskiner uden antivirus og åbne teamviewer-sessioner gør det nemt for uvedkommende at komme ind på virksomhedens netværk. Med Integos IT-sikkerhedsløsning ’Safe production network’ kan du lukke dette hul i sikkerheden og gøre det sværere for uvedkommende at få adgang til følsomme oplysninger.

Hurtig kontakt

Lasse Damsø Pedersen
Lasse Damsø Pedersen
Funktionschef


Så ring til Lasse
på tlf. 20 42 00 39

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Industri
 • Infrastruktur
 • Opgradering af styresystem øger driftssikkerhed hos AVØ Da det gamle styringsanlæg på Frederikshavn kraftvarmeværk trængte til
  LÆS MERE
  • Infrastruktur
 • Høj driftssikkerhed med styring fra Intego Odense Marcipan har i samarbejde med Intego øget driftssikkerheden gennem
  LÆS MERE
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases