Fiber infrastruktur

Hos Intego har vi specialiseret os i etablering af fibernetværk. Igennem et tæt og mangeårigt samarbejde med mange danske fiberselskaber har vi opbygget en solid erfaring med servicering og udbygning af netværk. Du kan således sikre din virksomhed et effektivt forløb med lave etablerings- og driftsomkostninger.

En komplet løsning

Vi tilbyder branchespecialister, som kan lede din virksomheds etableringsprojekt fra start til slut. Du behøver blot forholde dig til én projektleder hos os, idet vi projekterer og etablerer fibernettet samt varetager alle opgaver i forhold til entreprenører og myndigheder. På den måde undgår du at skulle koordinere imellem flere forskellige leverandører. Efter endt etablering tilkobler vi de slutkunder, som ønsker tilslutning.

Et landsdækkende service set-up

Opstår der fejl i netværket, kontakter du vores beredskab, som sikrer, at dine slutkunder hurtigt får genetableret normaldriften. Ved at indgå en serviceaftale med os får du således adgang til hurtig fejlretning døgnet rundt alle årets dage.

Trådløst net – og forlængelse

Gennem vores store kompetencemæssige bredde inden for Telecom får du adgang til forskellige trådløse teknologier som supplement til de faste forbindelser. Disse omfatter både højhastighedslinkforbindelser og trådløse Wi-Fi-netværk.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv
  • Infrastruktur