El-teknisk installation og service

Intego er en af Danmarks mest specialiserede og kundeorienterede virksomheder inden for samlede el-tekniske løsninger til Erhverv, Industri og Infrastruktur. Vi løser opgaver på tværs af fag og brancher, og altid i tæt samarbejde med dig som kunde.

Lokalafdelinger i hele landet

Vi er flere end 850 medarbejdere, som arbejder ud fra vores hovedkontor i Aalborg og lokalafdelinger i hele landet. Som kunde hos os får din virksomhed en lokal samarbejdspartner med et landsdækkende netværk. Når opgaven kræver det, trækker vi på arbejdskraft og kompetencemæssig bredde fra vores øvrige afdelinger, så du opnår optimal fleksibilitet.

Vores service set-up tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi står klar med medarbejdere i dit nærområde hele døgnet, året rundt. Du kan med andre ord få el-teknisk service og vedligehold, når behovet opstår.

Garanti for tilfredshed

Projektlevering til aftalt tid og pris er vores højeste prioritet. Du kan være helt sikker på, at vi ikke forlader dit anlæg, før opgaven er løst til din fulde tilfredshed. Intego er ISO 9001 certificeret, hvilket er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen.

Hurtig kontakt

Lars Schjødt
Lars Schjødt
Direktør - COO

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Lars
på tlf. 99 36 40 11

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases