E-mobility

En velfungerende infrastruktur kræver vedligehold og udbygning. Derfor installerer vi ladestandere til el-biler, som giver Danmark et forspring til en endnu grønnere fremtid. Vi følger udviklingen på markedet, og derfor er vi ud over el-biler også med til at udrulle infrastrukturen til både el-busser og -færger.

Èn partner til projektering og idriftsætning

Med os får du én kontaktperson, der står i spidsen for vores team, som rådgiver, projekterer, installerer, tester og idriftsætter ladestandere og ladestationer for både privat- og erhvervskunder.

Vores call-center håndterer logistikken og planlægningen af installationsarbejdet, så du er sikret effektiv afvikling, uanset om du har brug for få eller mange installationer i dit roll out. Samtidig tilbyder vi dig døgnservice 24/7/365 af vores teknikere i hele landet.

Læs mere: "Ny lov stiller krav om ladestandere ved P-arealer"

Samarbejder med branchens førende

Siden 2010 har vi installeret, testet og idriftsat flere end 4000 ladestandere i hele landet for branchens førende infrastruktur udbydere. Grundet vores massive know how og branchekendskab tilbyder vi et velafprøvet koncept med rådgivning om alt fra placering til optimal udrulning. En servicekontrakt med os er din garanti for en høj oppetid og installationer, som altid lever op til gældende lovkrav via vedligehold og årlige gennemsyn.

Kort sagt, vi sikrer dig en tryg løsning uanset, om det er et site med 3,7 eller 350 kW.

Download

Hurtig kontakt

Michael Poulsen
Michael Poulsen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Michael
på tlf. 21 67 94 13

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur