E-mobility

El-biler er et marked i fortsat hastig vækst, og med mængden af el-biler på de danske veje vokser behovet for lademuligheder. Hos Intego tilbyder vi således vores ekspertise i forbindelse med installation af ladestandere og ladestationer – på såvel privat- og erhvervsadresser som i det offentlige rum.

Ved at samarbejde med os får du en partner med mangeårig erfaring inden for hele processen fra projektering til idriftsætning. Og vi rådgiver naturligvis også omkring placering samt hjælper dig med at definere dit aktuelle behov.

Totalløsninger

Vores installationskompetencer er landsdækkende, og med afdelinger fordelt over hele landet rykker vi hurtigt ud, når du har behov for det. Vi rådgiver, projekterer, installerer, tester og idriftsætter ladestandere og ladestationer for både privat- og erhvervskunder. Og da vi har været med helt fra start, lige siden el-bilerne begyndte at dukke op på de danske veje, får du en samarbejdspartner med en solid ekspertise og bred erfaring.

Tesla- og E.ON-samarbejdspartner

Siden 2010 har vi installeret, testet og idriftsat flere end 2500 ladestandere over hele landet. Det er din sikkerhed for, at vi arbejder efter et effektivt og velafprøvet koncept, og at du får en professionel løsning, der lever op til fabrikanternes krav. Vi har installeret ladestandere for blandt andet E.ON – tidligere BetterPlace – og som Tesla-samarbejdspartner har vi ydermere varetaget totalentreprisen på Teslas Supercharger-stationer i Danmark. Supercharger-stationerne har kapacitet til at hurtigoplade 8-12 Tesla-biler på samme tid og gør brug af bl.a. solcelle-teknologi.

Service, når du har brug for det

Vi tilbyder service på ladestandere og -stationer over hele landet, og som kunde hos os har du adgang til vores døgnservice 24/7/365. Du kan med andre ord få hjælp, når og hvor behovet opstår. Vælger du os til at varetage etableringen af en eller flere ladestandere eller ladestationer, sørger vi naturligvis også for, at der bliver gennemført et årligt lovpligtigt gennemsyn. På den måde er du altid sikker på, at installationerne lever op til gældende lovkrav.

Download

Hurtig kontakt

Michael Poulsen
Michael Poulsen
Projektleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Michael
på tlf. 99 36 43 54

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur