Kompetencer

Kompetencer (23)

Skrevet af
22.11.2017 |

Vibrationsmåling er den mest pålidelige metode til at afdække dit anlægs tilstand. Målingerne giver dig viden om der er lejeskader, hvorvidt motoren er fastspændt, om smøringen er tilstrækkelig, og om komponenten er i balance. Derfor er vibrationsmåling en af grundstene i forebyggende vedligehold, da den forudsiger fejl og vurderer din produktions tilstand.

Forebyg nedbrud og få et driftssikkert anlæg med vibrationsmålinger

Intego har i mere end 10 år udført vibrationsmålinger, der har sikret danske industrivirksomheder en stabil produktion. Ved hjælp af vores massive erfaring og avancerede vibrationsmålingsudstyr forudser vi nedbrud, så du undgår dyre produktionsstop. På den måde sikrer vores online vibrationsmåling og certificerede vibrationsmontører dig et driftssikkert anlæg.

Vibrationsovervågning 24/7/365

Integos online vibrationsmåling sikrer dig et samlet overblik over din produktion 24/7/365. Et samarbejde med Intego giver ikke alene adgang til resultaterne af vibrationsmålingerne. Du får også en partner, der kan hjælpe dig med analysearbejdet, udbedre fejlene og servicere dit anlæg med afsæt i vores certificerede specialisters ekspertise inden for vibrationsovervågning.

Enkel, omkostningseffektiv og brugervenlig løsning

En vibrationsmåling registrerer vibrationsniveauet og vurderer derved komponentens tilstand, så du nemt og hurtigt kan se, om dine bånd, lejer eller gear er slidte. Integos software sikrer samtidig, du får adgang til en enkel visualisering af vibrationsniveauet, så du får et samlet overblik over din produktions tilstand. Det giver dig det bedst mulige beslutningsgrundlag for planlagt vedligehold.

En løsning der imødekommer dine behov

I samarbejde med dig vælger vi den løsning, der bedst muligt imødekommer jeres behov. Hvis du selv ønsker at varetage vedligehold, hjælper vi dig med at installere vibrationscensorer, så du bliver opmærksom på mulige fejl i god tid. Alternativt kan du blive tilkoblet Integos server, der hele tiden indsamler data. Her overvåger vores specialister mulige fejl og udsender en månedlig rapport, der giver dig et samlet overblik over dit anlægs vedligehold.

Skrevet af
08.09.2017 |

Marineservice

Med Intego som din el-tekniske samarbejdspartner er du sikret en serviceløsning, hvor kvalitet og effektivitet er i højsædet. Vi kender behovet hos den danske og internationale skibsfart – og vi ved, at en kort responstid samt engagerede og kompetente medarbejdere er vejen til en optimal service.

Vi bestræber os hele tiden på at være marine- og offshoresektorens foretrukne el-tekniske samarbejdspartner. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores kunder en specialiseret og fleksibel serviceløsning, der møder dem, hvor de er. Og derfor står vi klar til at hjælpe dig 24/7/365, både på land og til vands.

Service ombord

Vores højt specialiserede team af skibselektrikere og -teknikere har tilsammen mange års erfaring og en uvurderlig knowhow. Vi servicerer alt fra stikkontakter i apteringen til komplekse styringer og overvågningssystemer i maskinen – uanset om det er undervejs eller i dok. Og vi er også behjælpelige med elektrisk design og engineering ved større projekter i såvel dok som nybyg. Når du benytter Intego som el-teknisk samarbejdspartner, får du desuden adgang til vores stærke partner- og leverandørnetværk. Det sikrer dig korte leveringstider til konkurrencedygtige priser.

Rullende elektromekanisk værksted

Med elektromekaniske værksteder fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig, lige meget hvor du befinder dig. I tilfælde af behov for service ombord har vi etableret flere rullende mekaniske værksteder, hvorfra vi kan udføre reparationer og assistere ved nedbrud. Vores elektromekanikere udfører alt fra laser opretning til hovedrenovering af både motor og generator.

Kalibrering og service på dine præmisser

I alle de opgaver, vi løser, er præcision en æressag. Vi kalibrerer og servicerer alle former for tryk- og temperaturinstrumenter både ombord og i vores kalibreringsværksted i Esbjerg. Vi er ISO 9001-certificeret – det er din garanti for en seriøs og kompetent service.

Skrevet af
30.11.2016 |

Uanset hvilken udfordring, du står overfor, så har vi et erfarent og sammentømret hold, der står klar til at hjælpe dig med alle opgaver fra nedtagning til opsætning ved maskin- og fabriksflytning. Vores team har både den mangeårige erfaring inden for branchen og det specialudstyr, som det kræver at løfte og transportere dit maskin- og produktionsanlæg eller hele din fabrik.

Planlægning af maskin- og fabriksflytning

I samarbejde med dig lægger vi en plan for, hvordan vi bedst muligt når i mål med din opgave. Den grundlige planlægning sikrer, at din virksomhed får en hurtig flytning med et minimalt produktionstab. Et samarbejde med Intego er derfor din garanti for, at du får en hurtig og effektiv flytning, der imødekommer netop dine behov og ønsker.

Vi løser alle opgaver vedrørende maskinflytning – og du har kun én kontaktperson

Med vores brede kompetencer inden for både el-teknik, automation og mekanik tilbyder vi en løsning, som samler både demontering, flytning og montering hos én leverandør.

Vi varetager alle opgaver fra nedtagning til opsætning, herunder:

 • Nedtagning af maskiner og tekniske installationer
 • Transport og klargøring af ny fabrikshal
 • Installation af el, IT, varme, vand, trykluft og ventilation
 • Kranleverance
 • Opstilling, indkøring og efterfølgende service

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde – og derfor stiller vi med et af de stærkeste hold inden for branchen, der har en mangeårig erfaring med maskinbaksning og flytning af produktionsanlæg.

Vi ved, hvordan du kan optimere din produktion

Undervejs udfordrer vi jer gerne på, hvordan vi tænker Lean og sikkerhed ind som en del af processen. På den måde skaber maskin- og fabriksflytningen ekstra værdi for dig og din virksomhed. Vores team er nemlig vant til at rådgive virksomheder i, hvordan Lean og sikkerhed kan blive udført i praksis – uanset om det er indretning af dine nyindrettede fabrikslokaler eller optimering af dit produktionsanlæg.

Din sikkerhed  ved maskinflytning

Vi sørger for, at den nødvendige dokumentation bliver udarbejdet, så vi imødekommer de lokale myndighedskrav både indenrigs og ved maskin- og fabriksflytning til eller i udlandet.

Skrevet af
04.08.2016 |

Intego er specialister inden for elektromekanik og tilbyder eftersyn, reparation, renovering og systematisk vedligehold af el-motorer – både på vores egne værksteder over hele landet eller on location i din virksomhed.

Vi har mange års erfaring inden for el- og elektromekanik, og vores dygtige serviceteknikere besidder en faglig og bred ekspertise, som gør, at vi kan yde hurtig og professionel service og reparation på alle typer af el-motorer.

Vi udfører bl.a.:

 • Service og reparation af alle motortyper
 • Fejlfinding og diagnosticering
 • Forebyggende vedligehold
 • Serviceeftersyn
 • Certificering og klassificering af el-motorer
 • Omvikling af el-motorer

Service-aftale på reparation af el-motorer

Hos Intego tilbyder vi vores kunder en skræddersyet serviceaftale, baseret på din virksomheds individuelle ønsker og behov. Serviceaftalen kan eksempelvis omfatte regelmæssigt eftersyn og vedligehold af produktionsanlæggets el-motorer – med det antal besøg, der måtte være relevant og nødvendigt. På den måde forbedrer du anlæggets daglige drift og oppetid. Samtidig er service og reparation af el-motorer med til at forlænge motorernes levetid samt sikre en høj effektivitet.

Døgnservice på el-motorer

Vi yder hurtig service og reparation på el-motorer og ved fejlmeldinger eller nedbrud i din virksomheds produktionsanlæg. Og da vi tilbyder døgnservice, kan du altid komme i kontakt med vores teknikere. Det er din sikkerhed for, at du får en hurtig udbedring af fejlen og en minimering af omkostningerne, hvis uheldet skulle være ude.

Skrevet af
17.06.2016 |

El-biler

El-biler er et marked i fortsat hastig vækst, og med mængden af el-biler på de danske veje vokser behovet for lademuligheder. Hos Intego tilbyder vi således vores ekspertise i forbindelse med installation af ladestandere og ladestationer – på såvel privat- og erhvervsadresser som i det offentlige rum.

Ved at samarbejde med os får du en partner med mangeårig erfaring inden for hele processen fra projektering til idriftsætning. Og vi rådgiver naturligvis også omkring placering samt hjælper dig med at definere dit aktuelle behov.

Totalløsninger

Vores installationskompetencer er landsdækkende, og med afdelinger fordelt over hele landet rykker vi hurtigt ud, når du har behov for det. Vi rådgiver, projekterer, installerer, tester og idriftsætter ladestandere og ladestationer for både privat- og erhvervskunder. Og da vi har været med helt fra start, lige siden el-bilerne begyndte at dukke op på de danske veje, får du en samarbejdspartner med en solid ekspertise og bred erfaring.

Tesla- og E.ON-samarbejdspartner

Siden 2010 har vi installeret, testet og idriftsat flere end 2000 ladestandere over hele landet. Det er din sikkerhed for, at vi arbejder efter et effektivt og velafprøvet koncept, og at du får en professionel løsning, der lever op til fabrikanternes krav. Vi har installeret ladestandere for blandt andet E.ON – tidligere BetterPlace – og som Tesla-samarbejdspartner har vi ydermere varetaget totalentreprisen på Teslas Supercharger-stationer i Danmark. Supercharger-stationerne har kapacitet til at hurtigoplade 8-12 Tesla-biler på samme tid og gør brug af bl.a. solcelle-teknologi.

Service, når du har brug for det

Vi tilbyder service på ladestandere og -stationer over hele landet, og som kunde hos os har du adgang til vores døgnservice 24/7/365. Du kan med andre ord få hjælp, når og hvor behovet opstår. Vælger du os til at varetage etableringen af en eller flere ladestandere eller ladestationer, sørger vi naturligvis også for, at der bliver gennemført et årligt lovpligtigt gennemsyn. På den måde er du altid sikker på, at installationerne lever op til gældende lovkrav.

Skrevet af
31.08.2015 |

Som servicekunde hos Intego har du en unik mulighed for at optimere dit anlægs oppetid via periodiske eftersyn af dit anlæg. Vi tilbyder mekanisk tilstandsbaseret vedligehold, og vores mangeårige erfaring samt viden om de nyeste teknologier er din sikkerhed for høj kvalitet i opgaveløsningen.

Skræddersyet vedligeholdelsesplan sikre dit anlægs oppetid

Vores mekaniske værksteder har brede kompetencer inden for mekanisk service, reparation og tilstandsbaseret vedligehold. Som kunde hos os får du en skræddersyet vedligeholdelsesplan, som giver dig et overblik over planlagte stop i forbindelse med tilstandsbaseret vedligehold og opgradering af dit anlæg. Du minimerer derved driftsstop og får en værdifuld oversigt over dine omkostninger.

Nem online adgang til tilstandsbaseret vedligehold

Sammen udarbejder vi en plan for tilstandsbaseret vedligehold, som detaljeret beskriver, hvilke elementer i anlægget der skal serviceres – og hvornår. Planen får du adgang til via vores kundeportal, og du slipper derved for at holde styr på, hvornår anlægget skal serviceres. Hver gang vi udfører service på dele af dit anlæg, leverer vi dokumentation for servicearbejdet i vores kundeportal, så du altid har adgang til den aktuelle status.

SPM måling - Kontrol af lejernes tilstand

Som en specialkompetence i forbindelse med tilstandsbaseret vedligehold kan vi også udføre SPM (Stød Puls Måling) og en vibrationsmåling af maskinparkens lejer. Det er den mest pålidelige metode til at afdække lejernes tilstand, og via vores målinger får du viden om, hvorvidt motoren er fastspændt, om smøringen er tilstrækkelig, om komponenten er i balance, eller om der er lejeskader.

Skrevet af
31.08.2015 |

Hos Intego har vi specialiseret os i at udføre maskinarbejde i form af maskinservice og reparationer på et stort udvalg af maskiner inden for forskellige brancher. Hvis din maskine er brudt sammen, akslen er knækket, eller der skal udskiftes en motor, løser vi opgaven med fokus på både kvalitet og hurtighed.

Vores maskinkompetencer spænder bredt. Ved at samarbejde med os får du en leverandør med mekaniske værksteder fordelt over hele landet, så vi kan levere netop den spidskompetence af maskinarbejde, som er påkrævet i forbindelse med din maskinservice. Det er din sikkerhed for, at din maskine hurtigt bliver funktionsdygtig igen, så nedetiden minimeres.

Afhængig af skaden på maskinen gennemfører vi enten maskinservice på stedet, eller tager maskindelene med på vores eget værksted. Vi leverer og monterer naturligvis alle dele igen, og vi betragter først maskinservicen som afsluttet, når vi har sikret, at din maskine igen virker, som den skal.

Skrevet af
31.08.2015 |

Hos Intego har vi mange års erfaring med pumpeservice. Vi har specialiseret os i kundetilpassede serviceløsninger og kan på den måde tilpasse vores ydelser, så de dækker dine behov. Vores erfarne montører yder blandt andet pumpeservice samt reparation på alle slags pumper. Når vi gennemfører pumpeservice, foregår det altid efter en aftalt vedligeholdelsesplan.

Vores Grundfos servicepartner-certificering betyder, at alle vores montører har gennemgået omfattende uddannelse for at opnå kvalifikationer og autorisation til at yde samme servicekvalitet som Grundfos’ serviceafdeling. Det er din garanti for kvalificeret, hurtig og stabil pumpeservice.

Skrevet af
31.08.2015 |

Vores smedeafdeling varetager smedearbejde i form af konstruktions- og reparationsopgaver, herunder byggestål, gelændere og trapper. Afdelingen understøtter også vores arbejde med elevatorer og kraner, ligesom vi udfører dreje- og fræseopgaver samt flytning af maskiner.

Høj kvalitet i smedearbejdet

Vælger du at samarbejde med os, bliver din smedeopgave udført af vores engagerede og veluddannede smede, som aldrig på kompromis med kvaliteten af smedearbejdet. Vores mangeårige erfaring og ekspertise er din garanti for smedearbejde i høj kvalitet. Det betyder også, at vi prioriterer din opgave højt og leverer til tiden uanset opgavens størrelse.

Brede kompetencer inden for smedearbejde

Hos Intego er vi i besiddelse af en velassorteret maskinpark, så vi hurtigt og effektivt kan løse forskellige former for smedearbejde. Vores smedearbejde foregår på eget værksted samt on-site, hvor vi leverer og monterer de færdige dele. Vi udfører smedarbejde inden for alt fra industri til byggeri og reparationsarbejde og i alle sædvanlige materialetyper, processer og metoder. Samtidig får du altid løsninger, som lever op til tidens teknologi og lovkrav.

Intego leverer smedearbejde til større projekter

Vores erfarne smede udfører smedearbejde over hele landet. Har du brug for smedearbejde til større projekter e.l., stiller vi gerne med vores alsidige montører. Al konstruktion af bygningsstål udføres efter standarden EN1090. Det betyder, at alle vores byggevarer er CE-mærkede i henhold til gældende lovgivning.

Her kan du læse om Integos vedligeholdelsesaftale med Danisco, som også omfatter smedearbejde.

Skrevet af
31.08.2015 |

Vi har mange års erfaring inden for kranservice samt ny-installation og reparation på kraner og løfteudstyr i alle typer og størrelser. Samtlige af vores ny-konstruktioner er CE-mærkede i henhold til nyeste lovgivning. Det betyder samtidig, at Intego er DS/EN 1090 certificeret, hvilket er en kvalitetssikring for dig som kunde.

Ved at få gennemført regelmæssig kranservice er du sikret, at dit kranudstyr altid lever op til gældende sikkerhedskrav. I forbindelse med kranservice tester vi samtidig, at både dit krananlæg og kæder fungerer optimalt.

Vi udfører kranservice på bl.a. følgende kraner og udstyr:

 • Traverskraner
 • Portalkraner
 • Svingkraner
 • Specialkraner
 • Wiretaljer
 • Løfteborde
 • Løftegrej
 • Elektrokædedetaljer

Intego gennemfører kranservice og lovpligtige eftersyn

Vi gennemfører også lovpligtige eftersyn på alle former for løfteudstyr, blandt andet taljer, stropper og traverskraner, ligesom vi leverer prøvebyrder til den obligatoriske prøvebelastning i forbindelse med alle typer kranservice. Alle eftersyn gennemføres i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser. Ved kraneftersyn kontrolleres bl.a. følgende:

 • Talje/spil
 • Kædetalje
 • Løbekat
 • Travers
 • Stålkonstruktion
 • El-installation
 • A.T. bekendtgørelse nr. 1101

Se detaljeret kraneftersyns skema her, der viser præcist hvad vi kontrollere ved et kraneftersyn.

Serviceaftale på kraner og andet løfteudstyr

Hos os har du mulighed for at indgå en serviceaftale omkring kranservice, så du er sikker på, at eventuelle defekter og slitage opdages, før der sker driftsstop og i værste fald uheld. Ved kraneftersyn på ældre udstyr sørger vi for at bringe udstyret i en stand, som lever op til lovgivningen. Har du samtidig brug for at få gennemført ændringer i løftefunktioner eller ombygning med henblik på at opnå en højere effektivitet, løser vi også gerne disse opgaver for dig.

Når vi gennemfører eftersyn på kraner eller andet løfteudstyr, sørger vi for at kontrollere samt justere både sikkerheds- og driftsudstyr. Det indbefatter alt fra udligningsskiver, koblinger, kørehjul og kabler til bremser, nødstop, kranbaner og prøvebelastning.

Her kan du læse om den samlede kranløsning, som Intego har leveret til DLG Vrå samt vores gennemførelse af lovpligtige eftersyn, herunder kraneftersyn på elektriske taljekraner, hos Odense Zoo.

Side 1 ud af 2

Kontakt Intego

Vi er altid parate til at hjælpe dig med dine el-tekniske udfordringer – du kan få rådgivning, svar på spørgsmål eller et kundetilpasset tilbud.


Kontakt os på
på tlf. 99 36 40 00

 

Cases

 • Alle
 • Erhverv
 • Industri
 • Vedligeholdelsesaftale forebygger akutte driftsstop På en verdensomspændende produktionsvirksomhed som DuPont i Haderslev er det altafgørende, at
  LÆS MERE
  • Industri
 • Nyt lys skaber bedre arbejdsmiljø på Stryhns Langeland Intego har stor kapacitet og erfaring på det
  LÆS MERE
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases

Hurtig kontakt

Søren Aspestrand Nielsen
Søren Aspestrand Nielsen
Afdelingsleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning 
eller et tilbud?


Så ring til Søren
på tlf. 99 36 49 33

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.