Nyansættelser inden for installation og service

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores tre nye serviceledere, der har base i henholdsvis København og Odense.

Jacob Lykke Sørensen er uddannet elektriker og færdiggjorde i sommers uddannelsen som el-installatør. Jacob har indtil nu drevet sin egen el-installatør virksomhed JS Totalteknik, men fokuserer nu al sin tid på Intego.

Jesper Iversen er uddannet elektriker og elinstallatør, og har igennem hans tid i el-branchen haft særligt fokus på industrien med styring af maskiner på f.eks. slagterier. Jesper kommer senest fra en stilling som hardware konstruktør hos maskinbyggeren, Poul Johansen Maskiner, hvor el-diagrammer, styring og regulering har været dagligdag.

Henrik Larsen er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Dansk Installations Teknik A/S. Han har mangeårig erfaring med service og projektopgaver inden for både industri og byggeri. 

Jacob, Jesper og Henrik vil med deres erfaring og kompetencer bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos afdelinger på henholdsvis Sjælland og Fyn.