Byd velkommen til Claus, René, Peter og Daniel

Vi er glade for at kunne byde velkommen til fire nye dygtige kollegaer inden for henholdsvis mekanik, el-teknik, telecom og vores koncept Industri Service Management (ISM).

Claus Møgelvang er ansat som Key Account Manager og skal være med til at videreudvikle vores Service Management ydelser til strategiske kunder. Claus er uddannet elektriker og har suppleret med uddannelse i projektledelse og forandringsledelse. Claus har mange års solid erfaring med implementering, udvikling, salg og drift af den tekniske bygningsmasse ved storkunder. Han har tidligere været ansat ved ISS. Med ansættelsen af Claus ønsker Intego at sikre den fortsatte udvikling af sit koncept Industri Service Management (ISM). Claus' ansættelsesadresse bliver i Aarhus, men han samarbejder tæt med Integos øvrige lokationer.

René Snediker Jacobsen er ansat som mekanisk serviceleder hos vores afdeling i Hedensted. René er uddannet maskinmester og kommer senest fra en stilling som service manager hos Caverion. René vil med sin erfaring og kompetencer bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos afdeling i Hedensted.

Peter Guldborg er ansat som ny afdelingschef hos Integos Telecom-afdeling. Peter kommer med en solid erfaring inden for telecom-området, hvor han både har arbejdet med udvikling, optimering, drift og salg i projekt- og afdelingschefroller. Bl.a. hos Telenor, Mediatek Danmark, RTX og senest ved MapsPeople. Peter får arbejdssted i Aalborg og vil med sin erfaring og kompetencer bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos landsdækkende Telecom-afdeling.

Daniel Dürr Dullweber er ansat som serviceleder hos Integos installation og serviceafdeling i Midtjylland. Daniel startede i lære som elektriker hos Intego i 2007, hvor han sidenhen har arbejdet som spjæld montør, industritekniker, rejsemontør, el-termografist og senest som teknisk serviceleder hos Integos afdeling i Kibæk. Derfor har han et indgående kendskab til Integos forretning, kundekreds og lokalområdet. Ansættelsen af Daniel som serviceleder vil derfor bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos el-tekniske afdeling i Midtjylland.