Byd velkommen til:

Vi er glade for at byde velkommen til fire nye medarbejdere pr. 1. februar:

Peter Kvist er ansat som serviceleder i Aabenraa. Peter kommer med erfaring fra branchen, hvor han også har haft en periode som selvstændig. Vi ser frem til, at Peter med sit lokale kendskab og kompetencer vil bidrage yderligere til udviklingen i Intego i Sønderjylland. Peter er 32 år og bor i Aabenraa.

Claus Sass Hvass er tiltrådt som salgschef inden for Industriel IT & automation. Claus er uddannet elektriker og efterfølgende ingeniør. Han har arbejdet med Industriel IT & automation siden 1990 og målrettet med salg de seneste 15 år. Samtidig er Claus formand for IDA Automation. Claus har været en årrække ved Wonderware og kommer senest fra Eltronic, hvor han var ansvarlig for forretningsudvikling og salg inden for IT & Automation. Claus er 54 år og bosat i Aabenraa.

Rasmus Nordestgaard Schjerlund er ansat som el-teknisk projektleder i Esbjerg. Rasmus er uddannet elektriker og maskinmester, og har god erfaring fra tidligere stillinger. Vi ser frem til at have Rasmus med på Integos vækstrejse.

Jesper Johnsen er tiltrådt som el-teknisk projektleder i Kolding, hvor han med sin brede erfaring fra branchen vil styrke Integos tilstedeværelse i Kolding og omegn.