Medie

Forbrugsmåling

I mange produktioner er trykluftsanlægget en central og uundværlig del. Vi hjælper din virksomhed med at udnytte trykluften optimalt og sikre, at intet af trykluftforbruget går til spilde på grund af lækage eller forkerte målinger.

Enkelt system løser udfordringen

Et forbrugsmålingssystem fra Intego består af flowmålere, en IoT (Internet of Things) boks til opsamling af data samt en cloudbaseret kundeportal. Med dette setup er det muligt at have et overblik over dit trykluftsforbrug og eventuelt identificere et overforbrug. Det giver dig mulighed for at optimere trykluftforbruget, nedbringe omkostninger til trykluft og mindske miljøbelastningen.

Nemt at danne et overblik

Med vores cloudbaseret kundeportal har du mulighed for at overvåge din opsamlede data direkte og hurtigt reagere på en lækage, inden det kommer til at koste dig flere tusinde kroner. Eksempelvis kan en lækage på blot én millimeter ved et tryk på seks bar minimum koste din virksomhed 8.500 kroner ekstra om året. Via kundeportalen kan du sammenligne målepunkter, se udvikling over tid og målrette din optimering, der hvor det giver størst værdi for din virksomhed. Integos forbrugsmålingsapp kan tilgås via cloud på smartphone, pc eller tablet. De største fordele ved systemet er dets brugervenlighed, systematik og mulighed for historik samt overvågning.

Energibesparende og omkostningsnedbringende

Alt i mens mange virksomheder bliver mere og mere effektive i besparelser inden for el- og varmeforbrug, glemmer de at kigge på trykluftforbruget, som udgør 14 procent af industriens elforbrug til elmotordrevne maskinsystemer. Ved at optimere på brugen af trykluft samt stoppe lækager tidligst muligt, vises ikke bare en energibesparende effekt, men også en mere økonomisk forsvarlig forretningstilgang. Med vores forbrugsmålingsløsning hjælper vi din virksomhed med at nedbringe omkostninger og samtidig hjælpe miljøet. Vi sikrer et dokumenteret grundlag for at identificere trykluftudslip, som efterfølgende kan udbedres, så omkostninger til trykluft reduceres væsentligt.

Læs mere

 • Fordele:

  1. Overblik

  Overblik over trykluftforbrug (afdeling, linje, maskine)

  2. Identifikation

  Afgrænsning af hvor udslippet foregår

  3. Bevis

  Synlighed når forbedringer gennemføres

  4. Historik

  Historiske trends bagudrettet

 • Ønsker du en uforpligtende dialog omkring din virksomheds trykluftforbrug?

  Book rådgivning

Hurtig kontakt

Per Johansson
Per Johansson
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Per
på tlf. 22 16 16 87

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases