Intego løser dokumentationsopgave for Skjern Fjernvarme

Da Skjern Fjernvarme nedlagde et gammelt kraftvarmeværk, blev de brugbare dele integreret i den eksisterende SRO-styring. Dokumentationsarbejdet skulle genskabes, og tavlerne ryddes op, og det blev en opgave for Intego. Resultatet er en overskuelig og fuldt opdateret dokumentation.

Intego løste den første opgave for Skjern Fjernvarme for flere år siden, hvor et velgennemført dokumentationsarbejde blev udslagsgivende for det fremtidige samarbejde. Integos store bredde danner basis for et stærkt kompetencematch til den enkelte opgave, og det vægter man højt hos det vestjyske fjernvarmeværk.

Stor kvalitet i opgaveløsningen

Skjern Fjernvarme opkøbte i 2008 et kraftvarmeværk, som man fandt urentabelt at drive videre. Dele heraf skulle integreres i de eksisterende værker, og det var forbundet med flere el-tekniske opgaver. Disse omfattede bl.a. opdatering af dokumentation, etablering af ny tavlefront, fjernelse af ledningsforbindelser og instrumentering samt opmærkning af delene fra det gamle anlæg.

Kun én kontaktperson

”Selv om vi har benyttet os af flere af Integos mange kompetencer, har vi haft en simpel snitflade med kun én kontaktperson. Det har skabt en god og konstruktiv kommunikation i opgaveløsningen”, forklarer Erik Bundsbæk, teknisk ansvarlig hos Skjern Fjernvarme. Målet var at opnå en 100 % opdateret dokumentation, og ifølge varmemesteren er det mål nået. ”Integos team har arbejdet struktureret og selvstændigt med opgaven og har leveret en elektronisk dokumentation af høj kvalitet, som er nem at finde rundt i”, fortsætter Erik Bundsbæk.

Et samarbejde for fremtiden

Hos Skjern Fjernvarme har man allerede lavet den første udvidelse, hvor dokumentationen er taget i brug, og ændringerne er efterfølgende opdateret af Intego. ”Man kan egentlig først vurdere, om dokumentationen er god, når der skal udvides, eller hvis der sker fejl”, fortæller Erik Bundsbæk og fortsætter:

”Vi er meget tilfredse med Integos arbejde. Opgaven er løst inden for den økonomiske ramme og i den høje kvalitet, som vi havde håbet på. Jeg er fuldstændig overbevist om, at vi kommer til at bruge Intego igen – både til automationsopgaver og ikke mindst til vedligeholdelse og udbygning af vores dokumentation”, slutter han.