Ny hovedleverandør til Nord Energi

Når en kunde bestiller fiberbredbånd hos Bredbånd Nord, er det Intego, som sørger for opkoblingen i forbindelse med bredbåndsprodukterne WAOO TV, Telefoni og Internet. I 2012 gennemførte seks teknikere mere end 1500 kundeopkoblinger fordelt over hele Nordjylland.

Bredbånd Nord ejes af Nord Energi, og har til opgave at udbrede fiberbredbånd hos de nordjyske kunder. Fordelen ved fiberbredbånd er både en langt højere kapacitet og et større hastighedspotentiale end på de gamle kabler, som adsl bredbånd drives på. Det har Bredbånd Nords kunder nu fået glæde af.

Installationspartner med volumen

Intego er installationspartner for Nord Energi og Bredbånd Nord og har i den forbindelse besøgt en lang række husstande i Nordjylland, som blev koblet på det fremtidssikrede fibernet. ”Vi har naturligvis været meget glade for at få mulighed for at samarbejde med Nord Energi og herunder Bredbånd Nord på de mange nye opkoblinger i landsdelen. Integos volumen og landsdækkende set up passer godt til en opgave som denne, hvor det er en fordel løbende at kunne mande op og ned alt efter det aktuelle behov”, fortæller Lars Vegger, projektleder hos Intego.

I gadeskabe og teknikhuse

Opkobling, blæsning og splidsning af fiber i gadeskabe og teknikhuse er nogle af de opgaver, der skal løses i forbindelse med en kundeopkobling. Dertil kommer selve slutkundeinstallationen, som skal sikre adgang til Bredbånd Nords fibernet med højere hastigheder og større stabilitet. ”Ud over de mere end 1500 ny-opkoblinger sørgede vi også for fejlretning hos eksisterende kunder”, tilføjer Lars Vegger.

Stor tilfredshed med samarbejdet

Hos Nord Energi og Bredbånd Nord har man været rigtig godt tilfredse med det arbejde, som Intego har udført. ”Samarbejdet med Intego er forløbet godt. Deres teknikere kom hurtigt i gang med at gennemføre de mange nye opkoblinger, og virksomheden har været utrolig god til at mande op, når der har været behov for ekstra hænder. Samlet set har Intego udført et rigtig godt stykke arbejde, hvor alle aftaler og tidsplaner er blevet nøje overholdt”, fortæller Brian Høg Andersen, teamkoordinator hos Nord Energi.

Læs mere om Nord Energi og Bredbånd Nord.