Lokalt samarbejde styrker processen omkring bygning af prototype

Den globale virksomhed Schneider Electric, hvis forretning fokuserer på den elektriske industri og el-materiel, har udviklet en ny prototype inden for nødstrømsforsyning. Til at samle de første prototyper og dokumentere denne proces, har Schneider Electric valgt Intego Kolding, som samarbejdspartner. 

Kundens udtalelser:

"Schneider Electric vil være involveret i byggeprocessen og derfor søgte vi en lokal samarbejdspartner med de rette kompetencer. At valget faldt på Intego har sidenhen vist sig at være den helt rigtige beslutning og vi ser det faktisk som et scoop at have fundet en samarbejdspartner, som passer så godt til vores behov.” - Carsten Nommensen, Principal Architect hos Schneider Electric

Schneider Electric har i perioden for tavlemontagen haft en medarbejder fysisk tilknyttet til Integos afdeling i Kolding, hvilket har været en positiv oplevelse for alle parter:

”Vores medarbejder har følt sig meget velkommen på værkstedet i Kolding, hvor Integos folk generelt har udvist stor åbenhed hele vejen igennem,” fortæller Carsten Nommensen.

 

  • Opgaven omfatter:

    • Samling af 10 prototyper
    • Levering af både el-tekniske og mekaniske kompetencer
    • Dokumentation af hele processen