Intego sætter strøm til Bella Center i travle perioder

Inden de tusindevis af gæster der årligt besøger de hoteller, konferencer og messer, som BC Hospitality Group A/S afholder, skal el-løsningerne være i orden. I travle perioder indgår en eller flere af Integos elektrikere som en del af det team, der sikrer, at der er styr på elektriciteten, når de besøgende strømmer til.

Kort tid efter afdelingsleder Christian Larsen og hans team rykkede ind i Integos lokaler på Sjælland, blev der etableret en fast samarbejdsaftale med BC Hospitality Group, der blandt andet ejer Bella Center. Siden da har Integos elektrikere fungeret som en backup, når de i travle perioder mangler mandskab til at klargøre messe- og kongrescentret Bella Center, Nordens største designhotel Bella Sky eller multihuset Forum til de mange besøgende.

Intego træder til med kort varsel

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer. Deres driftsorganisation består af ni elektrikere, der får hjælp af en eller flere af Integos elektrikere til at løfte de el-tekniske opgaver, når de selv har hænderne fulde.

”Intego var et naturligt valg for os, da jeg tidligere har samarbejdet med deres mandskab og ved, at de kan opfylde de krav, vi stiller,” fortæller Brian Schiøtt, der er el-afdelingschef og forsætter: ”Når jeg ringer og siger, at vi har brug for mere mandskab til klargøring af et arrangement, så leverer Intego altid varen.”

Inden for arrangement-branchen er det svært at melde ud i god tid, hvornår der er behov for ekstra hænder. Derfor er essensen i samarbejdet fleksibilitet: ”Vi rykker ud, når de har brug for det,” fastslår Integos afdelingsleder Christian Larsen.

Fra en messe til en ny

At levere strøm til arrangement-branchen kræver rutine og et stærkt opgave-flow. Når BC Hospitality Group klargør en messe til weekenden, skal de ofte allerede fjerne den, når weekenden er omme, så der atter er plads til, at de kan stable en ny messe på benene til den kommende uge.

”Der er ikke én opgave, som er ens. Hvert arrangement har hver sine behov afhængigt af arrangementets størrelse, arrangør og antal besøgende,” fortæller Brian Schiøtt.

”Derfor foretrækker vi også at bruge det samme mandskab – og sådan fungerer samarbejdet med Intego. På den måde ved mandskabet, hvordan vi arbejder, og hvad vi lægger vægt på,” supplerer Brian Schiøtt, el-afdelingschef hos BC Hospitality Group.

En afdeling i vækst

”Vi har samarbejdet med BC Hospitality Group siden, jeg startede hos Intego i maj 2016. Efterfølgende har vi arbejdet på at komme ind på det sjællandske erhvervs- og industrimarked, hvor vi har gennemgået en rivende udvikling med spændende projekter, faste samarbejdspartnere og budt velkommen til mange nye kompetente kollegaer,” fortæller Christian Larsen.

Selvom København er en af Integos nyeste afdelinger, så har afdelingen på kort tid formået at sætte sig selv på det sjællandske landkort. Afdelingen er blandt andet blevet omdrejningspunkt for et landsdækkende samarbejde med mobilselskabet 3 (HI3G) og har indgået en landsdækkende aftale med AudioNova Hørecenter.