Feberscanning skaber tryghed hos tandklinikken

Tandklinikken Samsøgade i Aalborg har netop investeret i en feberscanner, som står ved indgangen. Feberscanneren kontrollerer på få sekunder, om patienterne har feber og bærer mundbind. Det skaber tryghed hos tandklinikken – både for ejeren og patienterne.

Feber kan være et symptom på COVID-19. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på feberscanning for at reducere sandsynligheden for smittespredning. Det er netop også derfor, at Brit Frydenlund, tandlæge og ejer af Tandklinikken Samsøgade, har investeret i en løsning:

”Det er vigtigt, at vores patienter har lyst til at komme og føler sig trygge, så de ikke udskyder deres tider. For os, er det en fordel, at feberscanneren står ved indgangen og husker folk på, at de skal bruge mundbind. Samtidig scanner den folks temperaturer, så hvis der er nogen, som har en temperaturforhøjelse, og en mulig COVID, så bliver det forhåbentligt opdaget inden, folk sætter sig ud i venteværelset til vores øvrige patienter og kommer ind i klinikken.”

Få en præcis og hurtig måling

Feberscannerens termiske kamera kontrollerer kropstemperatur og mundbind, hvor den udløser en alarm ved forhøjet temperatur eller manglende mundbind. Termografi er en hurtig og effektiv måde at scanne både enkelte personer og store grupper. Løsningen er baseret på CE-godkendt udstyr fra en af verdens førende overvågningsproducenter.

Tandklinikken Samsøgade har valgt en feberscanner til gulvet, som er en af de tre løsninger, Intego tilbyder i forskellige prisklasser afhængigt af dine behov.

  Løsning 1 Løsning 2 Løsning 3
Beskrivelse Den mobile feberscanner til gulvet er hurtig klar til brug. Du sætter den blot i stikkontakten. Kameraløsningen muliggør, at du kan sende notifikationer ud via app og mail. Med det komplette feberscanningskit, får du adgang til statistikker og data til kontrol og effektivisering.
Overvågningsafstand 0,3 - 1,8 meter 2 meter 3 meter
Temperaturpræcision ± 0,5°C ± 0,3°C ± 0,3°C
Detektionsantal 1 person Op til 15 personer Op til 15 personer
Overvågning af indgange 1 ad gangen 1 ad gangen 8 ad gangen
Pris Fra 15.350 kr. Fra 18.900 kr. Fra 61.200 kr.

 

Du kan se en samlet oversigt her med yderligere specifikationer og priser på løsningerne. Kontakt Michael, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning:

Michael Frydenlund Engelsbæk

Sikring:
Konceptansvarlig
Michael F. Engelsbæk
Mobil: 30 30 33 11
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Dine fordele:

    • Præcis og hurtig måling
    • Alarm ved høj kropstemperatur og evt. manglende mundbind
    • Du reducerer sandsynligheden for smittespredning