Danpo indgår strategisk samarbejde med Intego 

46 millioner kyllinger sendes hvert år igennem Danpos danske slagterier. Konkurrencen er hård, og effektivisering er nødvendig – også på det el-tekniske område.

Danpo i Aars har indgået et strategisk samarbejde med Intego. Målet er besparelser og større fleksibilitet. "Vi spiller bold op ad Intego og supplerer med egne ideer. Det er vidensdeling på tværs af fagområder", forklarer Michael Nielsen, koncernteknisk chef hos Danpo.

Værdi på flere måder

Danpo har en intern procesteknisk afdeling, som definerer optimeringsbehov. Intego står for den praktiske udførelse. "Vi oplever et fint samspil og gør hver især det, som vi er bedst til", fortæller Jens Frost Mikkelsen, direktør hos Intego. Hos Danpo er det altafgørende, at en strategisk samarbejdspartner leverer værdi på flere områder. "En bred kompetencepallette og en god servicekultur har været medvirkende til vores valg", påpeger Michael Nielsen.

Branche med behov

I samarbejde med LINCO Food Systems har Intego afsluttet installationen af et nyt slagteanlæg i Aars. "Det gik hurtigt, hvilket var et krav. Produktionsstop koster penge, så vi har valgt en leverandør, som forstår fødevarebranchens behov for effektivisering, både på drift og vedligehold", forklarer Michael Nielsen. Intego rådgiver også om sikkerhedskrav samt lovpligtige eftersyn, og det sparer tid og ressourcer hos Danpo. "Vi har udliciteret el-opgaven til én leverandør. Vi har kun ét kontaktpunkt, og det er Intego. Vores egne folk kan i stedet fokusere kræfterne på driftsopgaver".

Fremtidigt fællesskab

Det bliver Intego, der fremover kommer til at gennemføre al el-arbejdet hos Danpo i Aars. En temadag skal sikre fælles fodslag. "Intego er opsøgende og præsenterer os løbende for løsninger, der kan skabe værdi for os. Næste skridt er, at vi bliver mere konkrete og effektive i definitionen af opgaverne, så vi ikke rammer over eller under mål, men er præcise på, hvad det er for en løsning, vi forventer", slutter Michael Nielsen.

Download