Danmarks bedste medarbejdere. Intet mindre

Dygtige medarbejdere er vores største ressource, og derfor gør vi alt for at sikre dem personlig og faglig udvikling. Som arbejdsplads er CBRE Teknisk servicepartner både innovativ og dynamisk, med en flad organisation, der lægger op til både selvstændighed og ansvar. Vi har mange forskellige medarbejdertyper. Herunder kan du møde nogle af dem.  

Fibertekniker

”Det giver mig rigtigt meget at repræsentere en virksomhed, som man kan være stolt af at arbejde i. Man får lov til at prøve tingene, og det synes jeg også er fedt for de nye, som kommer ind - at de rent faktisk får lov til at få tingene i hænderne."


– Allan Kibsgaard, tekniker

Automationsingeniør

"Hverdagen hos CBRE Teknisk servicepartner er afvekslende, og jeg får mulighed for at være involveret i både små og store projekter. Derfor kan mine kompetencer komme i spil på forskellig vis – og det, synes jeg, er interessant. Der er også gode muligheder for faglig udvikling og sparring med gode kollegaer."


– Kent N. B. Kejser, automationsingeniør

Elektriker

”Jeg har meget frihed, når jeg løser mine arbejdsopgaver. Det er fedt, når man som jeg trives med at arbejde selvstændigt. Samtidig er der også et rigtig godt sammenhold blandt kollegaerne – og generelt er der ikke langt fra tanke til handling på alle niveauer i organisationen.”


– Tommy Mølgaard Olsen, formand

Mere end 140 lærlinge

På landsplan har CBRE Teknisk servicepartner mere end 1.000 medarbejdere. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt, og derfor er mere end hver 10. ansat lærling hos os.