Industriservice

Vores branchetilpassede Industri Servicepakke tager afsæt i din virksomheds individuelle behov. Vi varetager det el-tekniske og mekaniske arbejde omkring både produktion og bygninger, så du kan koncentrere dine ressourcer omkring virksomhedens kerneforretning.

Du får en komplet løsning

For at skabe størst mulig værdi for din virksomhed er vores Industri Servicepakke baseret på en stærk kompetencepalette; El-teknisk installation & service, Industriel IT & Automation samt Mekanisk service & værksteder. Vi trækker på kvalificeret arbejdskraft og kompetencemæssig bredde fra vores afdelinger over hele landet. Det er din garanti for, at vi kan løse enhver tænkelig serviceopgave – hurtigt og med stor fleksibilitet.

Vi kender din branche

Vi har mange års erfaring med el-tekniske og mekaniske ydelser til både store og mindre industrivirksomheder. Ved at samarbejde med os får du således adgang til et velafprøvet koncept, som sikrer dig synlig effektivitet, øget oppetid, større driftsikkerhed – og en deraf afledt økonomisk gevinst. Vi tager udgangspunkt i hele produktionen og fanger eventuelle risici i opløbet, inden de bliver alvorlige. Løsningen er også din garanti for, at de lovpligtige og andre eftersyn bliver udført løbende, og at du altid har adgang til opdateret dokumentation via vores webbaserede kundeportal.

Hurtig kontakt

Torben Høyrup
Torben Høyrup
Service Management Chef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Torben
på tlf. 99364287

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Industri