Vindenergi

I de seneste år har vi opbygget et massivt branchekendskab og specialviden inden for el-tekniske løsninger til offshore-vind, hvor vi har løftet flere større projekter, som er opstillet i både Tyskland og England. I dag er vi en af de foretrukne leverandører af el-tekniske løsninger til Danmarks største producent af havvindmøllefundamenter. Derfor kender vi branchen, leverandørerne og de krav, der er til komponenterne.

Vi udfører alle el-tekniske og mekaniske installationer

Vi har den brancheforståelse og det produktkendskab, som det kræver at installere alle interfaces mellem vindmøllen og dens fundament. Uanset om det er installation af jackets eller monopile, så stiller vi med et erfarent team, der projekterer, installerer, tester og kvalitetssikrer alle komponenterne.

Vores team udfører alle el-tekniske og mekaniske installationer i og på fundamentet. Uanset om det er navigationsudstyr, kraner, lys, alarmsystemer, tavler, antenner, netværks patch-panel, jording, lynbeskyttelse, CCTV overvågning eller SCADA software, så anvender vi højkvalitets komponenter, der lever op til de internationale normkrav.

Fleksibel samarbejdspartner med et landsdækkende set-up

Vores kompetencebredde og landsdækkende set-up er din garanti for, at du får en fleksibel samarbejdspartner, der leverer de nødvendige ressourcer til både de el-tekniske og mekaniske installationer. Vi stiller med det mandskab, du har brug for, når behovet opstår.

Billedreference: Bladt Industries A/S

Hurtig kontakt

Bo Østergaard
Bo Østergaard
Afdelingschef


Så ring til Bo
på tlf. 99 36 40 20

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.